HEALTHCARE PROJECTS

HCSG ondersteunt organisaties in de zorgsector op zowel nationaal als internationaal vlak bij uiteenlopende (strategische) vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van projecten die we in de afgelopen jaren met succes hebben uitgevoerd. Wilt u meer informatie over onze projecten neem dan contact met ons op via info@hcsg.nl of bel +31 (0) 20 52 07 545.

Zorgorganisatie uit zwaar weer
In toenemende mate zien wij bij HCSG dat grote zorgorganisaties financieel in zeer zwaar weer verkeren. Zo ook een landelijk opererende zorgaanbieder.  HCSG werd ingehuurd door een team dat werd geleid door de Bank, de Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur.
Lees meer –>

Focus kliniek orthopedie
Voor een top klinisch ziekenhuis hebben wij een focus kliniek orthopedie gerealiseerd. Het desbetreffende ziekenhuis kampte met een teruglopend marktaandeel op het gebied van -met name- de planbare orthopedie.
Lees meer –>

Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie
De Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) werkt samen met verschillende organisaties om tot een landelijk expertise centrum voor kinderoncologie te komen.
Lees meer –>

Hermitage Medical Clinic
Deze privé kliniek in Dublin, Ierland, opende zijn deuren in 2006. De hoge kwaliteitsnormen zorgden ervoor dat de kliniek snel bekend werd en succesvol.
Lees meer –>

Medinova Klinieken
Medinova is een instelling voor medisch specialistische behandeling met vier klinieken op het gebied van orthopedie, neurochirurgie, plastische chirurgie, algemene chirurgie en oogheelkunde.
Lees meer –>