WE RISE BY LIFTING OTHERS

HCSG is opgericht in 2007 met als doel draagvlak te creëren voor succesvolle veranderingen in de zorgsector. In de afgelopen tien jaar zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend consultancy bureau wat reeds geresulteerd heeft in verschillende vruchtbare samenwerkingen.

Onze unieke positie is onder andere te danken aan het vermogen van onze consultants om inzicht te bieden en reflectie op complexe organisatorische, maatschappelijke, culturele en financieel-economische vraagstukken. Dit maakt ons sterk in het maken van de juiste (strategische) keuzes en het verbinden van mensen.

We zijn deskundig, professioneel en laten ons altijd leiden door de hoogste ambities van kwaliteit en een resultaatgerichte benadering.

BEKIJK HIER ONZE VIDEO

In deze video wordt in vogelvlucht toegelicht wie we zijn, waar we voor staan en waar we naar toe willen.

En met trots kunnen we zeggen: “Wij zijn ervaren consultants in de zorgsector, weten draagvlak te creëren voor succesvolle veranderingen in de zorg en streven zo naar een duurzaam betaalbaar zorgstelsel van hoge kwaliteit.”

KERNWAARDEN

EENVOUD

We organiseren ons bewust op autonome, kleine schaal.

PERSOONLIJK

We bouwen aan een duurzame relatie met onze klanten.

PROFESSIONEEL

We onderhouden een persoonlijke, maar zakelijke relatie met onze klanten waarbij professionele dienstverlening centraal staat.

RESULTAATGERICHT

We bieden de beste oplossingen en zetten ons in om daadwerkelijk de beoogde resultaten te realiseren.