HCSG EVENTS

HCSG organiseert regelmatig evenementen, waaronder onze steeds terugkerende site visits naar innovatieve zorginstellingen over de gehele wereld, een boeiende relatiedag of een leerzaam symposium. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van evenementen die we in de afgelopen jaren in samenwerking met verschillende partijen hebben georganiseerd.

Relatiedag ‘Muziek terug in de zorg’
Op 22 september 2016 vond onze relatiedag plaats in Hilversum, met als thema ‘Muziek terug in de zorg’. Tijdens dit event opende HSCG de deuren van de wereldberoemde Wisseloordstudio’s waar de groten der aarde zoals Elton John, The Rolling Stones, The Police en vele anderen zich muzikaal hebben laten inspireren.
Lees meer –>

Symposium ‘Fusies in de zorg’
Op 6 februari 2014 vond op de Campus van Tias Nimbas in Tilburg, de nummer één business school van Nederland, een eerste gezamenlijk georganiseerd symposium plaats met als thema ‘Fusies in de zorg’.
Lees meer –>

Site visis Abu Dhabi/Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
HCSG organiseerde een Site Vist van 22 t/m 25 september 2013 naar Abu Dhabi en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten).
Lees meer –>

Seoul National University Bundang Hospital (SNUBH) Seoul (Zuid-Korea)
In 2013 is HCSG met haar relaties afgereisd naar Zuid-Korea voor een bezoek aan het Seoul National University Bundang Hospital (SNUBH).
Lees meer –>

Helios Klinikum Krefeld, Duitsland
In 2012 was het de beurt aan een Site Visit aan de Helios Klinikum in Krefeld, Duitsland. De Helios Klinikum in Krefeld maakt deel uit van de HELIOS Group, een van de grootste Duitse privékliniekbeheerders.
Lees meer –>

Narayana Hrudayalaya Health City, India
In de periode van 5 t/m 10 april 2011 vond een indrukwekkende Site Visit plaats naar Narayana Hrudayalaya Health City (India) van Devi Shetty, met als centrale thema: ‘Shock & Awe’.
Lees meer –>

Hermitage Medical Clinic, Ierland
Op 25 en 26 maart 2011 organiseerde HCSG voor de derde keer een Site Visit. Voor deze vierde editie van onze Site Visit brachten de deelnemers een bezoek aan de Hermitage Medical Clinic (HMC) in Dublin (Ierland), een state-of-the-art én nieuw gebouwd medisch centrum dat volledig in handen van particulieren is.
Lees meer –>